Punajuuri-parsa-riisi-kalkkunajauheliha-laatikko, gluteeniton ja maidoton

Punajuuria keitettyjä suikaleina, parsakaali kilkottuna, pussillinen pakaste maissia sekoitetaan keskenään.

Vuoan pohja öljytään ja ensin laitetaan riisi ja kevyesti kuullotettu sipuli+jauheliha mitkä sekoitetaan sitten kasvissekoitus.

Päälle kaadetaan sekoitettu munamaito ja suola+ pippuri (yrttejä).

Uuniin 220 ast n 50 min. Puolessa välissä kansi päälle.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 459 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalkkunajauheliha, raaka25g34kcal5.5g0.5g1.5g0g
Kananmuna kuorineen punnittu11g13kcal1.2g0g1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.9g8.4kcal0g0g0.9g0g
Rice Dream, riisimaito38g18kcal0g3.5g0.4g0g
Täysjyväriisi. Risella.14g48kcal1g9.8g0.5g0.8g
Parsakaali, tuore, 257g15g4.6kcal0.7g0.3g0g0.2g
Punajuuri keitetty, annos 100g15g6.4kcal0g1.4g0g0.4g
Maissi (pakastettu) (Apetit), annos 100g13g16kcal0.4g3.2g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana287g303kcal18g38.6g8.8g3.2g
Valittu annoskoko143g152kcal9g19.3g4.4g1.6g
Annoskoko puolitettuna72g76kcal4.5g9.7g2.2g0.8g
Arvot/100g100g106kcal6.3g13.5g3.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=227557