Kaaliwokki

500 grammaa keräkaalia
300 grammaa porkkanaa
1 rkl rapsiöljyä (Vita D'Or)
2 dl kermaa 10%
1 tl suolaa

Pese ja kuori porkkanat.

Pese ja paloittele kaali.

Paista kaali ja porkkana öljyssä 15 min. Lisää kermaa ja anna muhia puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 510 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g70g17kcal0.8g2.4g0.1g1.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g42g12kcal0.3g2.5g0.1g1.1g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g2.1g19kcal0g0g2.1g0g
Kevytkerma, Pirkka , vähälaktoosinen, iskukuumennettu (Ingman), annos 50g28g34kcal0.9g1.3g2.8g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana287g163kcal4g12.4g10.2g5.2g
Valittu annoskoko143g81kcal2g6.2g5.1g2.6g
Annoskoko puolitettuna72g41kcal1g3.1g2.6g1.3g
Arvot/100g100g57kcal1.4g4.3g3.6g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=388208