Makaroonijauhelihaseos

Keitä makaroni.

Kuullota sipulia hetki, paista samassa jauheliha, mausta mustapippurilla, suolalla ja paprikajauheella.

Sekoita keskenään, anna vetäytyä.

Raasta Kadett.

Ripottele päälle valmiiseen annokseen hieman.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 164 grammaa

Nunju
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni keitetty (Myllyn paras), annos 300g70g87kcal3.2g17.5g0.4g0.7g
Rönkän jauhettu naudan paisti (Rönkä), annos 300g53g68kcal10.9g0g2.6g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g10g2.6kcal0.1g0.5g0g0.2g
Kadett juusto 5% (Arla), annos 30g8.8g17kcal3g0.1g0.4g0g
Mustapippuri 1.2g3.4kcal0.1g0.5g0g0.3g
Paprikajauhe 1.1g3.4kcal0.2g0.2g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana287g362kcal35g37.6g7g3.2g
Valittu annoskoko144g181kcal17.5g18.8g3.5g1.6g
Annoskoko puolitettuna72g91kcal8.8g9.4g1.8g0.8g
Arvot/100g100g126kcal12.2g13.1g2.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=206416