Mansikka-raparperipiirakka

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää öljy varovasti sekoittaen.

Lisää vichy seuraavaaksi ja lopuksi venhäjauho-leivinjauhe ja vainilliinisokeriseos.

Laita taikina kahdelle pellille ja ripottele päälle tasaisesti mansikka- ja raparperipalat

Reseptistä tulee n. 75 annosta ja yksi annos painaa n. 41 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)56g77kcal6.2g0.2g5.8g0g
Sokeri 20g80kcal0g19.7g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl6.9g63kcal0g0g6.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 15g52kcal1.5g10.5g0.2g0.5g
Leivinjauhe 1.4g2.4kcal0.1g0.5g0g0g
Vanilliinisokeri (oikeat arvot) (Pirkka), annos 1.5g1.4g5.4kcal0g1.4g0g0g
Raparperi 23g7.8kcal0.2g1.3g0g0.3g
Mansikka 16g7.3kcal0.1g1.3g0g0.3g
Vichy, hiilihapotettu kivennäisvesi (Rainbow), annos 250g4.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana287g588kcal16.2g69.8g25.8g2.2g
Valittu annoskoko143g294kcal8.1g34.9g12.9g1.1g
Annoskoko puolitettuna72g147kcal4.1g17.5g6.5g0.6g
Arvot/100g100g205kcal5.7g24.4g9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=410692