Lohi-peruna-juustokastikepaistos

Kuori perunat ja viipaloi ne laakeaan vuokaan.

Leikka nahaton lohifile n. 1 cm siivuiksi ja lado perunoiden päälle, ripauta hieman suolaa ja rouhittua valkopippuria lohen päälle.

Valmista juustokastike: kiehauta jauhot rasvassa.

Lisää maito vähitellen samalla sekoittaen, kiehauta hetken ja lisää juusto nokaraina.

Odota kunnes juusto on sulanut ja lisää hienonnetut kovaksi keitetut kananmunat joukkoon, lisää suolaa ja valkopippuria, maista suolaisuus.

Kaada seos lohi-perunoiden päälle ja paista paistosta puoli tuntia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

060420eh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 41g23kcal0.7g5.4g0.1g0.4g
Lohifilee 25g48kcal4.6g0g3.3g0g
Keiju kasvisrasvalevite 80%3.2g23kcal0g0g2.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3.2g11kcal0.3g2.2g0g0.1g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 54g18kcal1.6g2.6g0.1g0g
Kasvisrasvalevite Pippurinen (Rainbow), annos 100g11g21kcal1.1g0.5g1.6g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri, annos 1g0.3g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, keitetty 6.4g9kcal0.8g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana287g307kcal18.2g21.4g16.8g1g
Valittu annoskoko144g154kcal9.1g10.7g8.4g0.5g
Annoskoko puolitettuna72g77kcal4.6g5.4g4.2g0.3g
Arvot/100g100g107kcal6.3g7.5g5.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=108983