Lihaisa kaalilaatikko (karppi)

Leikkaa kaali suikaleiksi ja ruskista pienissä erissä voissa ja kaada kattilaan.

Mausta suolalla, valkopippurilla (ja intiaanisokerilla jos kaipaat pehmeyttä ja makeutta).

Lisää neste ruskistetun kaalin joukkoon ja hauduta hiljalleen puolen tunnin ajan.

Paista jauheliha.

Mausta suolalla ja valkopippurilla.

Lado voideltuun vuokaan vuorotellen kaalisilppua ja jauhelihaa, alimmaksi ja ylimmäksi kaalia.

Paista laatikkoa ilman kantta noin 200 asteisessa uunissa tunnin ajan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

Benja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali94g20kcal1.1g3.2g0.2g2g
Lihaliemi laimennettu 6.2g1.2kcal0g0.2g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 38g83kcal6.6g0g6.4g0g
Intiaanisokeri (Bolivia), annos 10g1.9g6.6kcal0g1.7g0g0g
Voi 4.4g32kcal0.1g0g3.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana287g285kcal15.6g10.2g20.4g4g
Valittu annoskoko144g142kcal7.8g5.1g10.2g2g
Annoskoko puolitettuna72g71kcal3.9g2.6g5.1g1g
Arvot/100g100g99kcal5.4g3.5g7.1g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=226893