Kasvis-linssikeitto

Silppua sipuli ja kuutioi muut kasvikset.

(Reseptissä voi käyttää 2 perunaa tai korvata osan perunoista bataatilla kuten aineslistassa nyt).

Pehmennä niitä hetki öljyssä.

Lisää tomaattimurska ja kasvisliemi.

Kuumenna kiehuvaksi.

Huuhdo linssit ja lisää ne kiehuvaan liemeen.

Lisää myös mustapippuria.

Kypsennä miedolla lämmöllä kannen alla 15-20 minuuttia kunnes ainekset ovat kypsiä.

Reseptistä tulee 3-4 annosta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 460 grammaa

Ansku78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 6.3g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g14g3.8kcal0.1g0.8g0g0.3g
Peruna, keskikokoinen 60g13g7.5kcal0.2g1.6g0g0.1g
Bataatti, kuorittu 13g10kcal0.2g2.1g0g0.4g
Rypsiöljy 2.9g26kcal0g0g2.9g0g
Chili-tomaattimurska, Pirkka (500g)26g9kcal0.4g1.8g0g0.4g
Vesi52g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g1.1g2.9kcal0.1g0.1g0.2g0g
Linssi, punainen raaka 1dl = 80g (Go green), annos 30g17g58kcal4.2g10g0.4g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana288g237kcal10.6g33.4g7g6g
Valittu annoskoko144g119kcal5.3g16.7g3.5g3g
Annoskoko puolitettuna72g59kcal2.7g8.4g1.8g1.5g
Arvot/100g100g83kcal3.7g11.6g2.4g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153959