Kylmäsavulohi-katkarapupiirakka

Sulata taikina ohjeen mukaan ja painele uunivuokaan.

Pilko sipuli, leikkaa lohi ja tilli pieneksi silpuksi.

Sekoita kaikki ainekeset samassa kulhossa keskenään ja kaada pohjan päälle.

Paista 200 asteessa noin 35-45 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 115 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisperunataikinapohja (Sunnuntai), annos 400g42g154kcal1.9g12.9g10.4g1.5g
Sipuli (kuorittu)5.2g1.4kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kylmäsavulohiviipaleet (Chipsters), annos 150g16g30kcal3g0g2g0g
Katkarapu 19g13kcal2.7g0g0.2g0g
Kananmuna kuorineen punnittu19g24kcal2.1g0.1g1.7g0g
Maito, Kevyt21g10kcal0.7g1g0.3g0g
Kuohukerma,valio,2dl10g35kcal0.2g0.3g3.6g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa10g31kcal2.4g0g2.4g0g
Tilli, tuore 2.1g0.6kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana288g598kcal26.4g29.2g41.2g3.2g
Valittu annoskoko144g299kcal13.2g14.6g20.6g1.6g
Annoskoko puolitettuna72g150kcal6.6g7.3g10.3g0.8g
Arvot/100g100g208kcal9.2g10.2g14.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266415