Annaburanan kukka-parsakaalisosekeitto

Lisää kattilaan vesi, fond, pippuri ja kasvikset.

Keitä miedolla lämmöllä kasvikset pehmeiksi (jäisinä n. 10 min.).

Soseuta ja lisää tarvittaessa maizena
sen mukaan kuinka paksua keittoa haluat.

Voit halutessassi vähentää keitinveden määrää puoleen, nin et tarvitse maizenaa lainkaan.

Lisää keittoannoksen päälle raejuusto ja haluamiasi yrttejä =)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 460 grammaa

Annaburana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste (Pirkka), annos 250g23g4.7kcal0.4g0.5g0.1g0g
Parsakaali ( pakaste ) (Pirkka), annos 100g23g7kcal1.1g0.5g0.1g0g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g1.5g1.3kcal0g0.1g0.1g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Maizena vaalea suuruste (Unilever), annos 5g1g3.9kcal0g0.9g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 78g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Raejuusto 0,3 hyla (Valio), annos 200g16g10kcal2g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana287g56kcal7g4.8g0.6g0g
Valittu annoskoko144g28kcal3.5g2.4g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna72g14kcal1.8g1.2g0.2g0g
Arvot/100g100g19kcal2.4g1.7g0.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=337139