Chilitonnikala vuoka

Lohko tomaattia lukuunottamatta kaikki vihannekset kulhoon, lisää vihannesten joukkoon öljy sekä mausteita oman maun mukaan.

Levitä vihannekset uunipellille ja kypsennä 200 asteessa 20-30 min. (riippuu vihannesten koosta)
Ota vihannekset uunista ja laita uunivuokaan, levitä vihannesten päälle tonnikala sekä lohkotut tomaatit ja lopuksi juustoraaste.

Kuorruta 250 asteessa noin 5 min. tai niin kauan, että juustosta tulee kullan ruskeaa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 658 grammaa

Pintamosaara
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Paprika, punainen5.5g1.4kcal0g0.3g0g0.1g
Kesäkurpitsa33g5.6kcal0.1g0.8g0.2g0.2g
Tomaatti 41g9kcal0.2g1.4g0.1g0.6g
Basilika oliiviöljy (Rainbow), annos 100g2.2g18kcal0g0g2.2g0g
Tonnikalaa chilikastikkeessa (Pirkka), annos 185g41g109kcal6.1g2g8.5g0.4g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g11g29kcal3.3g0.2g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana288g350kcal19.6g10.4g25.2g3g
Valittu annoskoko144g175kcal9.8g5.2g12.6g1.5g
Annoskoko puolitettuna72g88kcal4.9g2.6g6.3g0.8g
Arvot/100g100g122kcal6.8g3.6g8.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=322799