Kanttarellikastike

Haihduta neste kanttarelleista pannulla.

Kanttarelleja saa olla ainakin 3 dl koska ne kutistuvat huomattavasti.

Lisää voita ja pilkotut sipulit.

Ruskista hetken, sitten lisätään vesi ja jauho ja annetaan sakeutua.

Kiehutellaan 10 min. ja lisätään kerma ja mausteiksi maun mukaan esim.

valkopippuria, paprikaa ja suolaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Apotiti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli (Paistettu), annos 100g376g290kcal8.7g1.9g27.5g0g
Sipuli 276g84kcal3.4g13.2g0.6g4.7g
Vesi502g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 25g86kcal2.6g17.6g0.3g0.9g
Kerma, kahvikerma, kevyt, rasvaa 10 % , vähälaktoosinen 251g301kcal7.9g11.3g25.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2860g1521kcal45.2g88g107g11.2g
Valittu annoskoko1430g761kcal22.6g44g53.5g5.6g
Annoskoko puolitettuna715g380kcal11.3g22g26.8g2.8g
Arvot/100g100g53kcal1.6g3.1g3.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=302612