Hortonomin hernekeitto

Kuori ja suikaloi porkkanat, keitä 5 min. Lisää hernekeittotiiviste purkista, kinkkusuikaleet ja kuumenna kiehuvaksi.

Mausta keitto sinapilla, valkosipulilla ja meiramilla tai timjamilla.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 286 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purkkihernekeitto (Jalostaja), annos 430g614g326kcal35g32.6g5.5g0g
Korpela ylikypsä saunapalvi, annos 350g214g214kcal36.4g2.1g6.4g0g
Porkkana 214g70kcal1.3g11.9g0.4g5.5g
Vesi357g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr7.1g20kcal0.6g0.7g1.7g0.1g
Sinappi 23g30kcal1g3.2g1.4g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2860g1320kcal148.6g101g30.8g12g
Valittu annoskoko1430g660kcal74.3g50.5g15.4g6g
Annoskoko puolitettuna715g330kcal37.2g25.3g7.7g3g
Arvot/100g100g46kcal5.2g3.5g1.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=142580