Kaali-jauhelihakeitto

Kuullota sipulit ja paista jauheliha paistinpannulla.

Mausta jauhelihaa esim.

suolalla ja pippurilla.

Leikkaa porkkana ja kaali pieniksi palasiksi.

Keitä porkkanaa ja kaalia padassa tai kattilassa n.20 min kunnes kasvikset ovat melkein kypsiä.

Lisää pataan jauheliha ja sipulit.

Lisää siirappi ja mausta makusi mukaan esimerkiksi mustapippurilla, suolalla, timjamilla, laakerinlehdillä jne.

Anna hautua hiljalleen kannen alla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 572 grammaa

Kinkkuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali334g70kcal4g11.3g0.7g7g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha250g415kcal47.5g0g25g0g
Sipuli (kuorittu)63g17kcal0.8g3g0.1g1.1g
Valkosipuli 8.3g9kcal0.7g1.4g0.1g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g104g29kcal0.6g6.2g0.2g2.6g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl4.2g38kcal0g0g4.2g0g
Fond du chef beef (Knorr), annos 500g209g10kcal0.3g0.4g0.8g0.1g
Siirappi, tumma42g133kcal0g30.9g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 417g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2860g1444kcal107.8g106.4g62.2g22g
Valittu annoskoko1430g722kcal53.9g53.2g31.1g11g
Annoskoko puolitettuna715g361kcal27g26.6g15.6g5.5g
Arvot/100g100g51kcal3.8g3.7g2.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264067