Heidin kana-makaroni salaatti

Keitä makaronit ja paista (ja mausta) broilersuikaleet.

Silppua 1/2 ruukkua rucolaa, jääsalaattia ja lehtisalaattia + lisää 1pss herne-maissi-paprika sekoitusta.

Sekoita kaikki yhteen ja herkuttele fetajuuston, aurinkokuivattujen tomaattien sekä kevyen saluti kastikkeen kanssa

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Pelthe10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria broilerin fileesuikale naturell502g552kcal115.4g0g10.5g0g
Rucola, lautaselinen n. 30g25g3.8kcal0.3g0.5g0.1g0.4g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka25g2.5kcal0.3g0.2g0.1g0.3g
Lehtisalaatti (Ruukkusalaatti), annos 50g42g5.4kcal0.3g0.9g0.1g0.4g
Herne-maissi-paprika, Pirkka167g115kcal6.7g18.4g1.3g5.2g
Makaroni, keitetty, suolaa 669g646kcal20.1g131.1g2.1g6.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2860g2650kcal286.2g302.2g28.4g25.8g
Valittu annoskoko1430g1325kcal143.1g151.1g14.2g12.9g
Annoskoko puolitettuna715g663kcal71.6g75.6g7.1g6.5g
Arvot/100g100g93kcal10g10.6g1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=98566