Sienibolognese

Ruskista jauheliha oliiviöljyssä.

Lisää kuutioitu sipuli.

Anna kuullottua.

Lisää sienet ja tomaattimurska.

Mausta ja lisää lihaliemikuutio.

Anna hautua hiljaisella tulella pitkään.

Mitä kauemmin hautuu, sitä parempi kastikkeesta tulee.

Tarjoile vaikkapa pastan ja juustoraasteen kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sienikuutio (Sauvon säilyke), annos 100g338g68kcal8.4g4.1g1.7g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha360g598kcal68.4g0g36g0g
Tomaattimurska, 1 prk600g161kcal3.6g31.8g1.2g8.4g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.2g1.3g
Oliiviöljy 15g133kcal0g0g15g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g3.5g12kcal0.3g2.6g0.1g0g
Jauhelihamauste, annos 15g17g0.5kcal0g0.2g0.2g0g
Timjami 3g8.5kcal0.3g0.8g0.2g1.1g
Basilika, kuivattu 4.5g12kcal0.6g0.9g0.2g1.8g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl15g38kcal1.8g0.2g3.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2862g2098kcal168.8g88.4g116.2g25.2g
Valittu annoskoko1431g1049kcal84.4g44.2g58.1g12.6g
Annoskoko puolitettuna716g525kcal42.2g22.1g29.1g6.3g
Arvot/100g100g73kcal5.9g3.1g4.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=156267