Lohi-kapriskiusaus

Kaada voideltuun vuokaan puolet jäisistä perunasuikaleista ja kevätsipuli (tai purjo).

Mausta suolalla ja pippurilla.

Levitä jäiset porkkanat, niiden päällä lohiviipaleet ja tilli sekä kaprikset.

Kaada loput perunat ja mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää kerma.

Paista 200° 50-60 min. Tarjoa lisäksi punajuuriviipaleita ja salaattia.

Ohje on kopioitu Pirkan resepteistä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunasuikaleet (Pirkka), annos 500g563g399kcal9g90g0.6g0g
Käsinpoimittu kevätsipuli79g21kcal1.1g3g0.5g0.9g
Kirjolohifilee kylmäsavustettu 169g293kcal29.7g0g19.5g0g
Kapris, kreikkalainen (E. gavriedelis), annos 25g17g2.7kcal0.6g0.2g0.1g0.2g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g371g204kcal11.5g23.8g7.4g0g
Rypsiöljyvalmiste (juokseva, keiju)7.9g57kcal0g0g6.3g0g
Kesäporkkana (Pirkka)225g56kcal1.3g11.9g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2862g2067kcal106.4g257.8g69.6g2.2g
Valittu annoskoko1431g1034kcal53.2g128.9g34.8g1.1g
Annoskoko puolitettuna716g517kcal26.6g64.5g17.4g0.6g
Arvot/100g100g72kcal3.7g9g2.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=124957