Kana-pinaatti-pasta

Keitä pasta ohjeen mukaan väljässä vedessä.

Valuta.

Kypsennä broileria hetki kattilassa tai pannulla.

Hienonna sekaan valkosipuli.

Lisää voinokare ja pinaatti.

Kääntele niin, että pinaatti saa lämpöä.

Mausta myllystä mustapippurilla, suolalla ja sitruunamehulla.

Lisää viimeiseksi valutettu pasta ja kääntele pannulla sekaisin.

Jos annostelet ruoan, rouhi päälle vielä mustapippuria ja heitä päälle muutama kide suolaa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Tinie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikaleet, hunajamarinoitu, Saarioinen674g877kcal114.6g13.5g55.3g0.7g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g225g32kcal4.3g0.9g1.1g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu7.5g7.8kcal0.6g1.2g0g0.2g
Fettucine al naturaale tuorepasta (Pastella), annos 250g375g1011kcal41.2g179.8g11.2g0.7g
Ruoanvalmistuskerma, rasvaa 5 %, vähälaktoosinen 150g102kcal2.2g6.3g7.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2862g4059kcal325.8g403.4g150.2g3.2g
Valittu annoskoko1431g2030kcal162.9g201.7g75.1g1.6g
Annoskoko puolitettuna716g1015kcal81.5g100.9g37.6g0.8g
Arvot/100g100g142kcal11.4g14.1g5.2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=128902