Kaalijauhelihapata

Jauheliha ruskistetaan pannulla ilman rasvaa.

Kaali, sipulit, riisi ja vesi laitetaan kattilaan kiehumaan.

Ruskistettu jauheliha lisätään kattilaan muiden ainesten joukkoon.

Annetaan kiehua hiljalleen kunnes kaali on pehmennyt.

Lisää vettä tarvittaessa.

Lopuksi lisätään mausteet ja siirappi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Maxitar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 562g0kcal0g0g0g0g
Keräkaali, 100g450g108kcal5.4g15.3g0.9g9.4g
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g112g394kcal6.7g85.4g1.9g2.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha180g299kcal34.2g0g18g0g
Sipuli 90g27kcal1.1g4.3g0.2g1.5g
Valkosipuli 14g15kcal1.1g2.2g0.1g0.3g
Suola, annos 3g2.7g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.9g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Chili mausteseos, Old El Paso1.8g5kcal0.1g0.9g0.1g0g
Siirappi 18g54kcal0g13.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2862g1807kcal97.4g243.6g42.4g27.2g
Valittu annoskoko1431g904kcal48.7g121.8g21.2g13.6g
Annoskoko puolitettuna716g452kcal24.4g60.9g10.6g6.8g
Arvot/100g100g63kcal3.4g8.5g1.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147943