Helpoista helpon lohipasta gratiini

1.KEITÄ PASTA

2.KAADA PUOLET VOIDELTUUN UUNIVUOKAAN

3.LISÄÄ KALASUIKALEET JA PASTAKASTIKE

4.LISÄÄ LOPUT PASTASTA

5.LUSIKOI PÄÄLLE JUUSTO DIBBI

6.PAISTA 200 ASTEISESSA UUNISSA NOIN 25 MIN

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Roomeoh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohisuikaleet, marinoitu, Apetit540g1118kcal81g11.3g82.1g0g
Yrtti-tomaattimurska (Pirkka)351g140kcal6g28.8g0.4g4.9g
Penne Rigate kuviopasta,Pirkka (Ruokakesko oy), annos 100g270g945kcal35.1g194.4g3.2g6.2g
Juustodippi, Pirkka 300g270g351kcal8.4g4.6g33.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2862g5108kcal261g478.2g237.8g22.2g
Valittu annoskoko1431g2554kcal130.5g239.1g118.9g11.1g
Annoskoko puolitettuna716g1277kcal65.3g119.6g59.5g5.6g
Arvot/100g100g179kcal9.1g16.7g8.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355217