Jk1903 Herne-selleri-linssikeitto

Huuhdo ja liota linssit.

Kuori ja paloittele selleri ja sipuli.

Keitä kasvikset kypsäksi ja lisää herneet, keitä vielä 10 min ja soseuta.

Lisää kerma ja juusto.

Mausta suolalla ja pippuria.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 563g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr5.6g16kcal0.4g0.5g1.3g0.1g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 113g358kcal27.4g51.4g2.1g10g
Sipuli (kuorittu)92g25kcal1.2g4.4g0.2g1.6g
Juuriselleri 152g48kcal1.9g7g0.3g4.7g
Herne, pakaste (rainbow)225g191kcal13.5g33.7g0g7g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl225g191kcal3.1g9.9g15.7g0g
Valio Polar sulatejuusto 9 %, maustamaton 10 g56g84kcal10.1g0g5.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2862g1827kcal115.2g213.8g49.4g46.8g
Valittu annoskoko1431g914kcal57.6g106.9g24.7g23.4g
Annoskoko puolitettuna716g457kcal28.8g53.5g12.4g11.7g
Arvot/100g100g64kcal4g7.5g1.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=384520