Chili con carne-keitto

Kuori sipuli, ruskista jauhelihan kanssa, lisää myös chili.

Lisää tomaattimurska, vesi, liemikuutio, sokeri, pippuri, suola ja oregano.

Keitä n. 15 min. Jos keitto on liian sakeaa, lisää vettä.

Lisää valutetut pavut ja maissi.

Keitä vielä muutama minuutti.

(pavut voivat olla mitä vaan, ohjeessa puhuttiin vain säilykepavuista.)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 573 grammaa

N1nusk1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)31g8.4kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Chili paprika punainen14g5.6kcal0.3g1.3g0g0g
Tomaattimurska 312g92kcal1.7g16.6g0.6g5.9g
Vesi312g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 6.9g21kcal0.7g0.9g1.6g0.1g
Sokeri 2.5g10kcal0g2.5g0g0g
Mustapippuri 0.6g1.7kcal0.1g0.2g0g0.2g
Suola, annos 3g1.9g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0.6g1.9kcal0.1g0.1g0.1g0.3g
Kidneypapu, keitetty, säilyke (TRS)250g210kcal15.2g40g0.7g12.7g
Maissinjyvä, keitetty, suolaton 250g341kcal6.7g60.8g5.7g8.8g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha250g415kcal47.5g0g25g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2865g2213kcal145.4g247.8g67.6g57g
Valittu annoskoko1432g1107kcal72.7g123.9g33.8g28.5g
Annoskoko puolitettuna716g553kcal36.4g62g16.9g14.3g
Arvot/100g100g77kcal5.1g8.7g2.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=345530