Makaronilaatikko

Lisää kiehuvaan veteen lihaliemivalmisteet, makaronit ja keitä ne. Paista jauheliha sillä välin ja lisää ranskalainen sipulikeitto jauhelihaan.

Sekoita ainekset keskenään ja laita uunivuokaan ja uuniin kypsymään 200 C noin tunniksi.

Ota vuoka ulos uunista ja lisää juustoraaste ja laita 5 minuutiksi uudestaan uuniin.

Reseptistä tulee n. 18 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Kati1956
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni (myllynparas raaka)1676g5864kcal214.5g1167.8g31.8g53.6g
Atria kevyt jauheliha1955g3323kcal371.4g0g195.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 5585g0kcal0g0g0g0g
Ranskalainen sipulikeittopussi (blå band)274g985kcal15.1g208g9.6g15.1g
Lihaliemivalmiste, rainbow, 11g/kuutio92g258kcal8.7g16.6g17.5g0.5g
Mozzarella juustoraaste, valio419g1215kcal108.9g0g88g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g23291kcal1437.2g2784.8g684.8g138.4g
Valittu annoskoko10000g11645kcal718.6g1392.4g342.4g69.2g
Annoskoko puolitettuna5000g5823kcal359.3g696.2g171.2g34.6g
Arvot/100g100g117kcal7.2g13.9g3.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=98358