Pata porsaan sydämestä

Paista pekonisilppua hetki omassa rasvassaan.

Lisää puhdistettu ja paloiteltu sydän pienissä erissä ja ruskista.

Kaada olut nesteeksi.

Anna kiehua hiljaisella tulella 30-60 minuuttia.

Lisää paloitellut kasvikset ja keitä vielä n. tunnin verran, tai kunnes kasvikset ovat kypsiä.

Tarvittaessa suurusta vehnäjauhosuurusteella.

Mausta suolalla, pippurilla ja muilla haluamillasi mausteilla.

Lisukkeeksi sopii perunamuusi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 448 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 625g1414kcal100g3.1g112.5g0g
Porsaan sydän raaka, annos 100g3125g3688kcal540.6g40.6g137.5g0g
Olut keskiolut, 4,5 til% alkoholia 2232g951kcal8.5g91.5g0g0g
Lanttu 893g258kcal8.9g41.1g2.7g16.1g
Ruusukaali 1116g273kcal15.4g21.8g5.6g27.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g1116g313kcal6.7g66.4g2.2g27.9g
Paprika punainen 893g261kcal8.4g40.2g3.6g17g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g14313kcal1377g609.4g528.2g177.8g
Valittu annoskoko10000g7156kcal688.5g304.7g264.1g88.9g
Annoskoko puolitettuna5000g3578kcal344.3g152.4g132.1g44.5g
Arvot/100g100g72kcal6.9g3g2.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=142959