Hawainpata jauhelihalla

1 litra vettä
400-500 grammaa jauhelihaa
hawaianpata ainekset (pss)
sipuli
2 rkl öljyä
200 g hernemaissipaprikaa
100 g ananasta
3 dl makaronia
mausteita oman mielen mukaan

1. Ruskista jauheliha ja silputtu sipuli öljyssä ja mausta mielesi mukaan.

2. Lisää vesi (vedenkeittäjällä veden keittäminen sujuu nopeammin) ja lisää jauhelihan joukkoon.

3. Kun vesi jälleen kiehuu, lisää hawaianpata-ainekset pussista koko ajan sekoittaen.

Lisää myös makaronit.

4. Anna kypsyä noin 15 minuuttia matalalla lämmöllä, lisää hernemaissipaprikat sekä ananas.

5. Kypsyttele vielä hetki, noin 10 minuuttia ja nauti! :)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 287 grammaa

Outijohanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 625g0kcal0g0g0g0g
Hirvenjauheliha oma saalis312g350kcal68.7g0g9.4g0g
Hawaian pata Riisi-kasvis-mausteseos 195g122g475kcal9.7g91.4g7.3g0g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.6g2.4g0.1g0.8g
Rypsiöljy 17g149kcal0g0g16.9g0g
Hernemaissipaprika(eurosopper)125g106kcal5.6g18.7g0.6g3.9g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g63g38kcal0.2g9.4g0.1g0.9g
Makaroni, keitetty, suolaa 122g118kcal3.7g23.9g0.4g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2870g2498kcal177g291.6g69.6g13.6g
Valittu annoskoko1435g1249kcal88.5g145.8g34.8g6.8g
Annoskoko puolitettuna718g625kcal44.3g72.9g17.4g3.4g
Arvot/100g100g87kcal6.2g10.2g2.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=91678