Jauhelihakeitto, nopska

Jauhelihan paisto, murskattu valkosipuli loppuvaiheessa sekaan.

Kasvissuikaleet pussista ulos ja pataan, tomaattimurska perään.

Keitetään hetki.

Lisätään kuutioidut valkosipulisuolakurkun palat, maustetaan koko komeus chilillä ja yrttimausteella (provencale tmv).

Sekaan lihaliemi, määrä maun mukaan.

Lisätään vettä niin paljon että saadaan mieleinen koostumus.

Syödään kun on valmiin näköistä.

Kasvissuikaleosastoa voi varioida mielensä tai kaupan pakastealtaan tarjonnan mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 319 grammaa

Noodendal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 300g683kcal57g0g51g0g
Tomaattimurska 600g177kcal3.4g31.8g1.2g11.4g
Kasvissuikaleet, pakaste, Kesäpöytä188g77kcal2.6g15.2g0.6g5.6g
Keittojuurekset, apetit188g49kcal1.7g9g0.6g4.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g11g12kcal0.9g1.8g0.1g0.2g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g15g132kcal0g0g15g0g
Valkosipuli-suolakurkkuja (Marjex-tuote), annos 80g113g15kcal0.7g2.4g0.1g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g21g19kcal0.6g0.7g1.5g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2871g2325kcal133.8g121.8g140.2g43.2g
Valittu annoskoko1436g1162kcal66.9g60.9g70.1g21.6g
Annoskoko puolitettuna718g581kcal33.5g30.5g35.1g10.8g
Arvot/100g100g81kcal4.7g4.2g4.9g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=175345