Balsamicosilakat

Laita nahattomaksi kuoritut silakkafileet likoamaan etikka-suolaveteen vähintään neljäksi tunniksi, mieluiten yön yli. n. 300g silakkaa, 5 dl vettä, 0,5 rkl suolaa 0,5 dl väkiviinietikkaa.

Valuta silakat huolella.

Sekoita marinadi ja kaada silakoiden päälle.

Silakat ovat valmiita nautittavaksi vuorokauden kuluttua, mutta parhaimmillaan ne ovat 2-3 vrk:n jälkeen.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 479 grammaa

Summer100
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suola, annos 3g15g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 72g292kcal0g71.9g0g0g
Viinietikka balsami150g53kcal0g1.5g0g0g
Rypsiöljy rainbow300g2700kcal0g0g300g0g
Silakkafilee 900g1293kcal144g0g80.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2874g8676kcal288g146.8g760.2g0g
Valittu annoskoko1437g4338kcal144g73.4g380.1g0g
Annoskoko puolitettuna719g2169kcal72g36.7g190.1g0g
Arvot/100g100g302kcal10g5.1g26.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=70794