Mustikkapiirakka

Sekoita pohjan kuivat ainekset keskenään.

Lisää margariini ja muna, sekoita hyvin.

Levitä taikina voidellun piirasvuuan pohjalle ja reunoille.

Levitä mustikat tasaisesti pohjalle.

Sekoita täytteen ainekset (kermaviili, 1 muna, sokeri ja vanilliinisokeri) keskenään ja levitä täytteen ainekset tasaisesti mustikoiden päälle.

Paista uunissa 200 asteessa noin 30-35 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Miikkula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 22g75kcal2.2g15.2g0.3g0.8g
Kauralese, myllynparas kuitupit. ½dl, 18g8.4g8.8kcal0.5g1.2g0.2g1.4g
Sokeri 7.2g29kcal0g7.2g0g0g
Leivinjauhe 0.8g1.5kcal0g0.3g0g0g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g15g69kcal0.1g0.1g7.7g0g
Kananmuna kuoreton 18g26kcal2.3g0.1g1.9g0g
Mustikka metsä- 30g13kcal0.2g1.9g0.2g1g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 34g22kcal1.1g1.6g1.2g0g
Sokeri 7.1g29kcal0g7.1g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.8g3.3kcal0g0.8g0g0g
Flora margariini 60, annos 10g0.8g4.5kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana288g562kcal12.8g71g24g6.4g
Valittu annoskoko144g281kcal6.4g35.5g12g3.2g
Annoskoko puolitettuna72g141kcal3.2g17.8g6g1.6g
Arvot/100g100g195kcal4.4g24.7g8.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=138520