Papu-perunasalaatti

1.Pilko keitetyt perunat, sekoita joukkoon kidneypavut (ilman suolalientä) ja pilkottu purjo.

2. sekoita keskenään öljy, sitruunamehu, balsamico, pilkottu persilja, puristettu valkosipuli, sokeri, suola ja mustapippuri.

3. lisää öljyseos peruna-papuseoksen joukkoon.

Anna maustua muutama tunti.

4. Sekoita joukkoon muut ainekset.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 256 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kidneypapu, suolaliemessä42g47kcal3.3g7.6g0.2g3.4g
Peruna, keskikokoinen 60g30g18kcal0.5g3.9g0g0.3g
Purjosipuli 6.6g1.5kcal0.1g0.2g0g0.1g
Persilja 0.9g0.3kcal0g0g0g0.1g
Sitruunamehu, laimentamaton0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g0.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.8g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Paprika punainen 19g5.5kcal0.2g0.8g0.1g0.4g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka23g2.3kcal0.2g0.2g0g0.2g
Feta, Arla Apetina 3%19g21kcal3.4g0.4g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana288g226kcal15.6g26.6g5.6g9g
Valittu annoskoko144g113kcal7.8g13.3g2.8g4.5g
Annoskoko puolitettuna72g56kcal3.9g6.7g1.4g2.3g
Arvot/100g100g78kcal5.4g9.2g1.9g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=156449