Suklaakakku

Sokerikakku pohja valmistetaan ja paistetaan 225 20 min.
liivatteet liotetaan vispi vaahdotetaan
minttusuklaa sulatetaan ja lisätään vaahtoon 1/ 3 vispistä laitetaa jugurtin kanssa eri kulhoon ja lisätään 1 rkl sokeria
1 liivate sulatetaan 0.5 dl vettä ja lisätään minttusuklaa vaahtoon , maitosuklaa raastetaan ja lisätään vaahtoon . jugurttivaahto joka on valkoinen maustetaan vaniljasokerilla ja 1 liivatelehti sulatetaan ja lisätään jugurtti vaahtoon kakkupohja halkaistaan ja kootaan irtopohjavuokaan alle kakkupohjan puolikas väliin suklaavaahto sitten toinen kakkupohja päällimmäiseksi jugurttivaahto kerros.

Annetaan hyytyä jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Merrim
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 31g44kcal3.9g0.1g3.2g0g
Sokeri 24g97kcal0g24g0g0g
Vehnäjauho sunnuntai2.1g7.3kcal0.2g1.5g0g0.1g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 8.5g28kcal0g6.9g0g0.1g
Kaakao (Oboy, original)1.4g5.2kcal0.1g1.2g0g0.1g
Liivate 2.1g7.4kcal1.8g0g0g0g
Flora vispi 20%28g62kcal0.8g1.4g5.6g0g
Minttusuklaa (Panda), annos 100g14g66kcal0.4g9g3.1g0g
Maitosuklaa, Fazerin sininen4.2g23kcal0.5g2.1g1.4g0.1g
Jogurtti, maustamaton, rasvaton, vähälaktoosinen, d-vitamiinia 0,5ug 28g10kcal0.9g1.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana288g702kcal17.2g95.2g26.6g0.8g
Valittu annoskoko144g351kcal8.6g47.6g13.3g0.4g
Annoskoko puolitettuna72g175kcal4.3g23.8g6.7g0.2g
Arvot/100g100g244kcal6g33.1g9.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=203376