Porkkanakakku

Vatkaa munat, lisää makeutusneste ja voisula sekä yhdistetyt kuivat aineet ja porkkanaraaste.

Levitä noin sentin paksuiseksi levyksi leivinpaperitetulle vuualle.

Paista 200 asteessa noin 15 min.

Täytä kakku puolella täytteestä ja kuorruta lopulla.

Kakusta tulee aika pieni, joten isommalle porukalle kannattaa ohje ainakin tuplata.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

Tanjaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu26g32kcal2.8g0.1g2.3g0g
Makeutusneste (Hermesetas), annos 5g0.6g0kcal0g0g0g0g
Voi 19g136kcal0.2g0.1g15.2g0g
Hasselpähkinäjauhe meira (Meira), annos 70g19g11kcal2.6g0.6g11.2g0g
Leivinjauhe 2.8g4.9kcal0.1g1.1g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g2.8g10kcal0.1g2.2g0.1g0g
Porkkanaraaste 200g38g10kcal0.2g2g0.1g0.9g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton38g60kcal3g1.5g4.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana288g529kcal18g15.2g67.6g1.8g
Valittu annoskoko144g264kcal9g7.6g33.8g0.9g
Annoskoko puolitettuna72g132kcal4.5g3.8g16.9g0.5g
Arvot/100g100g184kcal6.2g5.3g23.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=255749