Pastakastike kapriksilla

Kuullota silputut sipulit pekonin kera.

Lisää jauheliha ja ruskista.

Lisää avuatumaan mustapippuria myllystä, oregano ja pyree.

Pyöräytä hetki.

Lisää murska, vesi ja lihaliemijauhe.

Keitä hetki.

Lisää juurekset, sokeri ja suola.

Kypsennä.

Tarkista mausteet, lisää kaprikset liemineen ja suurusta maizenalla tai ruskealla suurusteella.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 288 grammaa

Eiju
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 33g107kcal8.9g0g8g0g
Pekoni rasvainen 4.2g16kcal0.5g0g1.5g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.7g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)4.2g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Tomaattipyre (Rainbow (tuubi)), annos 100g2.5g2.1kcal0.1g0.4g0g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g42g15kcal0.4g2.7g0.2g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste vähäsuolainen 0.9g1.9kcal0.3g0.1g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 33g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Oregano, kuivattu 0.2g0.5kcal0g0g0g0.1g
Sokeri 1g4.1kcal0g1g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Juuressuikale (Pirkka), annos 280g15g3.8kcal0.2g0.7g0g0.4g
Kapris etikkaliemessä, Figaro2.5g0.8kcal0.1g0.1g0g0.1g
Maizena maissitärkkelys3.8g13kcal0g3.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana288g332kcal21.4g17.4g19.6g1.6g
Valittu annoskoko144g166kcal10.7g8.7g9.8g0.8g
Annoskoko puolitettuna72g83kcal5.4g4.4g4.9g0.4g
Arvot/100g100g115kcal7.4g6g6.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=294385