Peruna-kikherne-fetasalaatti

1. Laita perunat kiehumaan

2. Sekoita kermaviiliin silputtu ruohosipuli ja maustekurkku + muita mausteita maun mukaan (esim.

pippuri, yrtit, valkosipuli), anna maustua jääkaapissa sen aikaa kun perunat kypsyvät ja jäähtyvät (tai kauemmin)

3. Ruskista pannulla oljyssä sipuli ja valkosipuli, lisää kikherneet ja ruskista hetki

4. Lopuksi sekoita kulhossa kuutioidut ja jäähtyneet perunat, kuutioitu feta, kikherneet, kermaviilikastike ja salaatti.

Tarjoile viileänä!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 256 grammaa

Helka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 4.5g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 15g1.9kcal0.2g0.1g0g0.2g
Ruohosipuli 2.3g0.5kcal0g0g0g0.1g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 26g34kcal2.2g4.6g0.5g1.3g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 23g14kcal0.7g1.1g0.8g0g
Fetajuusto arla 8% (100g)23g34kcal3.6g0.9g1.8g0g
Rypsiöljy 1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 49g27kcal0.8g6.4g0.1g0.4g
Maustekurkku sokerisuolattu 1.7g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana288g247kcal15.2g26.8g8.6g4.2g
Valittu annoskoko144g123kcal7.6g13.4g4.3g2.1g
Annoskoko puolitettuna72g62kcal3.8g6.7g2.2g1.1g
Arvot/100g100g86kcal5.3g9.3g3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=69964