RAPARPERIPIIRAKKA

Sulata becel mikrossa pehmeämmäksi (huom! sulatuksella!!), lisää sekaan munat, 4-viljan hiutaleet ja sämpyläjauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe.

Mausta kanelilla, kardemummalla ja makeutusjauheella.

Laita piirakkavuokaan, johon on laitettu leivinpaperi.

Levitä päällimmäiseksi pilkotut raparperinpalat.

Paista 175asteessa noin 30 minuuttia, .

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Thomas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 35g51kcal4.4g0.1g3.6g0g
Becel kasvirasvalevite 35%, leivällä yleensä n. 10g28g90kcal0g0.8g10.7g0g
Neljänviljan täysjyvähiutale Nalle 1dl (40g)10g31kcal1.1g6g0.3g1.1g
Sämpyläjauhoseos (Myllyn paras) 1 dl=n.65g42g139kcal5.7g26.7g1g2.5g
Raparperi 23g7.6kcal0.2g1.2g0g0.3g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g1.4g4.4kcal0.2g0.8g0.1g0.4g
Leivinjauhe 1.4g2.5kcal0.1g0.5g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g2.8g10kcal0.1g2.2g0.1g0g
Hermesetas-jauhe1.3g3.7kcal0g0.7g0g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana288g677kcal23.6g78g31.6g9.6g
Valittu annoskoko144g339kcal11.8g39g15.8g4.8g
Annoskoko puolitettuna72g169kcal5.9g19.5g7.9g2.4g
Arvot/100g100g235kcal8.2g27.1g11g3.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=71435