Juustoinen porokeitto

Paista poronkäristys ja ripottele jauhot päälle.

Lisää vettä osissa ja anna keiton sakeutua.

Lisää lihaliemikuutio ja keitä 10min.

lisää kasvissuikaleet ja keitä vielä 5-10min.

sulata joukkoon sulatejuusto ja kiehauta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Nandu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronkäristys18g23kcal3.5g0g1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.7g6.6kcal0g0g0.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.5g5kcal0.1g1g0g0.1g
Vesi73g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.8g2.2kcal0.1g0.1g0.2g0g
Pakaste vihanneksia36g15kcal1.1g2g0.4g1.1g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto15g41kcal2.8g0g3.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana289g184kcal15.2g6.2g11g2.4g
Valittu annoskoko144g92kcal7.6g3.1g5.5g1.2g
Annoskoko puolitettuna72g46kcal3.8g1.6g2.8g0.6g
Arvot/100g100g64kcal5.3g2.1g3.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=176298