Täytetyt paprikat

Paista jauheliha.

Pilko sienet ja sipuli ja paista ne rypsiöljyssä.

Mausta seokset grillausmausteella, aromisuolalla ja valkosipulirouheella.

Poista paprikoista kannat ja sisusta.

Täytä paprikat seoksella.

Raasta juusto ja lisää se paprikoiden päälle.

Paista uunissa 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g9g2.4kcal0.1g0.4g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)15g4kcal0.2g0.7g0g0.3g
Sieni rouskut, suolattu 38g10kcal0.6g0.9g0.2g1.1g
Jauhelihapihvi, sika-nauta 27g68kcal3.9g1.5g5.2g0.1g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g1.8g16kcal0g0g1.8g0g
Paprika, punainen52g13kcal0.5g2.4g0.2g1g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 1.6g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana289g229kcal10.6g12.2g14.8g5.6g
Valittu annoskoko145g114kcal5.3g6.1g7.4g2.8g
Annoskoko puolitettuna72g57kcal2.7g3.1g3.7g1.4g
Arvot/100g100g79kcal3.7g4.2g5.1g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=189459