Siskonmakkara vihanneskeitto(gluteeniton,maidoton)

Pilko kuoritut juurekset ja perunat.

Laita kiehuvaan veteen lihaliemikuutiot, sipuli silppu ja lanttu-porkkana-sellerikuutiot ja parsakaalin varsilohkot.

Anna kiehua 15min.

Lisää peruna kuutiot, parsanuput ja kiinankaali ja 15 min päästä siskonmakkarat.

Lisää suolaa tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 385 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Siskonmakkara (Wursti), annos 500g31g65kcal3.2g0.6g5.8g0.9g
Sipuli, tuore6.2g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Lanttu 6.2g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Porkkana 25g8.2kcal0.2g1.4g0.1g0.6g
Selleri, annos 50g4.4g0.6kcal0g0.1g0g0g
Peruna, punnittu kuorineen 41g26kcal0.7g5.4g0.1g0.3g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl1.9g4.7kcal0.2g0g0.4g0g
Parsakaali, tuore, 257g14g4.3kcal0.7g0.3g0g0.2g
Kiinankaali raaka 100g14g2.6kcal0.2g0.3g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana289g230kcal10.8g17.4g12.8g5g
Valittu annoskoko144g115kcal5.4g8.7g6.4g2.5g
Annoskoko puolitettuna72g58kcal2.7g4.4g3.2g1.3g
Arvot/100g100g80kcal3.7g6g4.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=228062