V-toimintapuuro

Kuivahedelmät pilkotaan saksilla, pellavarouhe lisätään ja liotetaan yön yli. kuumennetaan ja lisätään kaurahitaleet.

Annetaan hautua hiljakseen .

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Paksumanta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi109g0kcal0g0g0g0g
Pellavansiemenrouhe,Risetti3.3g16kcal0.8g1.1g0.9g0.9g
Aprikoosi, kuivattu 5.5g12kcal0.3g2.4g0g0.4g
Luumu kivetön 3.3g1.5kcal0g0.3g0g0.1g
Viikuna, kuivattu, yksi kappale(15g)6.6g13kcal0.2g2.7g0.1g0.6g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl13g45kcal1.8g7.4g0.9g1.4g
Vehnälese Elovena plus (Raisio), annos 20g Kuitua 49%3.3g8.2kcal0.5g0.4g0.2g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana289g191kcal7.2g28.6g4.2g10g
Valittu annoskoko145g95kcal3.6g14.3g2.1g5g
Annoskoko puolitettuna72g48kcal1.8g7.2g1.1g2.5g
Arvot/100g100g66kcal2.5g9.9g1.5g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=242720