Tonnikalasalaatti

Ruukku lehtisalaattia, tonnikalaa öljyssä, pala tuorekurkkua, kolme tomaattia, pala juustoa, samankokoinen pala meetvurstia, ruokalusikallinen sinappia, toinen tomaattisosetta.

Pilko ainekset, sekoita ja nauti

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä 37g71kcal10.1g0g3.4g0g
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 25g3.2kcal0.3g0.2g0.1g0.3g
Kurkku, tuore22g2.2kcal0.1g0.4g0g0.2g
Tomaatti, tuore53g11kcal0.3g2g0.2g0.7g
Sinappi 3.5g4.6kcal0.2g0.5g0.2g0.1g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix3.9g2kcal0.1g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana289g187kcal22.2g7g7.8g2.6g
Valittu annoskoko144g93kcal11.1g3.5g3.9g1.3g
Annoskoko puolitettuna72g47kcal5.6g1.8g2g0.7g
Arvot/100g100g65kcal7.7g2.4g2.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=294763