Poronkäristys

Leikkaa liha ohuiksi suikaleiksi ja laita pataan käristymään.

Ruskista sitä rasvan ja silputtujen sipulien kanssa n. tunti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 660 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronkäristys, vähärasvainen 98g165kcal21.4g0g8.8g0g
Sipuli (kuorittu)18g4.7kcal0.2g0.8g0g0.3g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen22g158kcal0g0g17.5g0g
Suola, annos 3g6.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana289g654kcal43.2g1.6g52.6g0.6g
Valittu annoskoko144g327kcal21.6g0.8g26.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna72g164kcal10.8g0.4g13.2g0.2g
Arvot/100g100g227kcal15g0.6g18.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=393037