Kanaparsakaalivuoka

Pilko parsakaali uunivuokaan, jonka voitelit kevyesti öljyllä.

Paista teflonpannulla broilerisuikalleet, kaada parsakaalien päälle.

Laita paistinpannulle ruokakerma 4 % ja tuorejuusto, kuumenna kunnes juusto sulaa.

Kaada seos uunivuokaan.

Paista uunissa 200 asteessa 40 min, uuni pois päältä ja hauduta vielä n. 30 min.

Tämä resepti on kopsattu ja hieman mukaeltu karppien reseptisivulta! Hyvää oli, mutta ei-karppaajille turhan paljon broileria, voi vähentää esim. 600 grammaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 289 grammaa

Kaffee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale, hunajamarinoitu(atria)50g65kcal9g1.1g3.1g0.1g
Parsakaali brokkoli 38g13kcal1.7g0.7g0.1g0.9g
Tuorejuusto, Italina yrtit, Pirkka25g45kcal1.1g1.5g3.8g0g
Flora ruoka kevyt & paksu31g19kcal0.3g1.4g1.3g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 0.6g5.5kcal0g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana289g295kcal24.2g9.4g17.8g2g
Valittu annoskoko144g148kcal12.1g4.7g8.9g1g
Annoskoko puolitettuna72g74kcal6.1g2.4g4.5g0.5g
Arvot/100g100g102kcal8.4g3.3g6.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=234226