Kanavuoka

1. ruskista rintapalat kevyesti pannulla
2. nosta vuokaan: mausta sitruunankuorella, pippurilla, suolalla
3. lisää kesäkurpitaviipaleet ja tomaatit
4. sekoita kanaliemi (1dl), parmesanraaste, sinappi, 1tl rakuunaa ja ranskanerma
5.valuta seos vuokaan
6. 25min 200 asteta

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 289 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin rintafile paistettu60g97kcal16.7g0g3.3g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen25g5kcal0.2g1g0.1g0.4g
Kesäkurpitsa25g4.3kcal0.1g0.6g0.2g0.2g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)1.2g3.2kcal0.2g0.1g0.2g0g
Ranskankerma Valio25g70kcal0.6g0.9g7g0g
Sinappi 2g2.6kcal0.1g0.3g0.1g0g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g6.3g24kcal2.1g0g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana289g414kcal40g5.8g25.4g1.2g
Valittu annoskoko145g207kcal20g2.9g12.7g0.6g
Annoskoko puolitettuna72g103kcal10g1.5g6.4g0.3g
Arvot/100g100g143kcal13.8g2g8.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=383412