Suvin tonnikalafetapasta

Viipaloi sipuli ja kuullota öljyssä.

Lisää mausteet (suola, yrttimausteskoitus ja pippurisekoitus), tomaattipyree (tai ketsuppi) ja kerma.

Hauduta n. 5 min.

Lisää kuutioitu feta ja tonnikala.

Kuumenna kiehuvaksi.

Sekoita mukaan keitetty pasta ja tarjoile raikkaan salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 257 grammaa

Lindzay138
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala vedessä 25g27kcal5.7g0g0.4g0g
Arla Apetina 8% feta38g56kcal6g1.5g3g0g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Ketsuppi (Rainbow), annos 30g5.6g4.2kcal0.1g1g0g0.1g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g0.9g8.4kcal0g0g0.9g0g
Ruokakerma Valio 5%38g23kcal0.5g1.1g1.9g0g
Torino tumma proteiinipasta plus19g64kcal4.3g10g0.7g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana289g374kcal33.6g29g13.8g3g
Valittu annoskoko144g187kcal16.8g14.5g6.9g1.5g
Annoskoko puolitettuna72g93kcal8.4g7.3g3.5g0.8g
Arvot/100g100g129kcal11.6g10g4.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=121087