Makaronilaatikko täysmaitoon

Makaroni keitetetään niukassa vedessä, johon on lisätty liemikuutio, muutama minuutti . Lisätään maito ja keitetään kypsäksi.

Lisätään hieman jäähtyneeseen seokseen munat sekä paistettu sipuli ja jauheliha.

Lisäksi mausteita, kuten suolaa, pippuria, oreganoa, salviaa tms.
Pintaan juustoraaste ja uuniin n. 200 C kunnes pinta on ruskistunut ja neste imeytynyt.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 257 grammaa

Marjolaine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 47g30kcal1.4g2.2g1.6g0g
Sipuli (kuorittu)4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.5g1.2kcal0.1g0g0.1g0g
Emmentalraaste (Arla), annos 150g7g27kcal2g0.1g2.1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.7g6.3kcal0g0g0.7g0g
Kananmuna kuoreton 5.2g7.4kcal0.6g0g0.5g0g
Makaroni (myllynparas raaka)47g164kcal6g32.7g0.9g1.5g
Paistijauheliha 10%33g56kcal6.6g0g3.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana289g586kcal33.6g70.4g18.4g3.2g
Valittu annoskoko145g293kcal16.8g35.2g9.2g1.6g
Annoskoko puolitettuna72g147kcal8.4g17.6g4.6g0.8g
Arvot/100g100g203kcal11.6g24.3g6.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235103