Merimiespihvit

Ruskista lihaviipaleet ja sipulit öljyssä.

Kuori perunat.

valmista lihaliemi.

Lado perunat ja lihat + sipulit kerroksittain kannelliseen uunivuokaan ja ripottele pippuria joka kerroksen väliin.

Päällimmäiseksi tulee perunakerros.

Vuoka 175 C uuniin kunnes päällimmäiset perunat saavat hiukan väriä.

Peitä vuoka kannella ja madalla lämpö 15 C. Kypsennä 2 - 2,5 tuntia.

Ps. Minä käytän lihaliemen tilalla olutta n. 4 dl.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Grasse
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paisti (ilman rasvaa), annos 150g44g108kcal7.9g0.2g2.6g0g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl3.3g30kcal0g0g3.3g0g
Peruna, vanha, kuorittu 39g30kcal0.7g6.1g0.1g0.4g
Sipuli 12g3.6kcal0.2g0.6g0g0.2g
Maustepippuri, annos 1g0.3g0kcal0g0g0g0g
Vesi44g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl2.2g5.5kcal0.3g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana290g353kcal18.2g13.8g13g1.2g
Valittu annoskoko145g176kcal9.1g6.9g6.5g0.6g
Annoskoko puolitettuna72g88kcal4.6g3.5g3.3g0.3g
Arvot/100g100g122kcal6.3g4.8g4.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=150205