Punainen linssikeitto (zone)

Huuhtele linssit ja keitä vedessä 15 minuuttia.

Lisää tomaattimurska, pilkotut punasipulit ja valkosipuli.

Keitä vielä 10 minuuttia.

Mausta paprikajauheella, kasvisfondilla (tarkista suola) ja nauti keitetyn kananmunan kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 71g0kcal0g0g0g0g
Linssi, punainen, Go Green13g43kcal3.2g6.4g0.1g1.6g
Punasipuli, kuorittu, 100g6.6g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Rypsiöljy 0.5g4.8kcal0g0g0.5g0g
Valkosipuli 1.1g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Paprikajauhe 0.2g0.7kcal0g0g0g0.1g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kananmuna, keitetty 24g34kcal3g0.1g2.5g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g27g10kcal0.4g1.9g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana289g191kcal13.6g18g6.2g4.4g
Valittu annoskoko145g96kcal6.8g9g3.1g2.2g
Annoskoko puolitettuna72g48kcal3.4g4.5g1.6g1.1g
Arvot/100g100g66kcal4.7g6.2g2.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=223587