Karppi Parsajauhelihavuoka

Ruskista jauheliha.

Laita kaikki paitsi emmentalraaste uunivuokaan.

Ripottele päälle raaste ja paista 200asteessa noin tunti.

Tarjoile raejuuston ja majoneesin kanssa!

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Tinasusanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 57g20kcal2.6g1.1g0.2g1.4g
Jauheliha, sika-nauta 66g145kcal11.5g0g11.2g0g
Juustoraaste emmental punaleima4.4g17kcal1.3g0g1.3g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 14g47kcal0.3g0.4g5g0g
Pekoni, paistettu 3.3g17kcal0.5g0g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana290g493kcal32.4g3g38.8g2.8g
Valittu annoskoko145g246kcal16.2g1.5g19.4g1.4g
Annoskoko puolitettuna72g123kcal8.1g0.8g9.7g0.7g
Arvot/100g100g170kcal11.2g1g13.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274886