Kesäkurpitsanyytti

Leikkaa alumiinifoliosta 4 isoa palaa nyyttejä varten.

Kuori omena ja päärynä.

Leikkaa kesäkurpitsa, omena ja päärynä n. 1,5 * 1,5 cm kuutioiksi ja jaa 4 nyyttiin.

Ripottele päälle aromisuolaa (Aromat) ja laita reilu ruokalusikallinen tuorejuustoa päälle.

Ripottele vielä n. ruokalusikallinen Auramurua päälle ja sulje nyytit.

Kypsennä uunissa n. 225 astetta tai grillissä n. 20-30 minuuttia riippuen siitä, kuinka kypsiksi haluat kasvikset.

Ylikypsä mössö on aivan taivaallista!
Niille, jotka eivät pidä homejuustosta voi käyttää myös maustamatonta tai yrtti-tuorejuustoa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 240 grammaa

Cattleya
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 600g108kcal3.4g15g2.4g4.2g
Omena, keskikokoinen 200g300g102kcal0.6g21.3g0.9g5.4g
Päärynä kuorittu 300g130kcal0.9g24g0.3g11.7g
Valio Viola sinihome tuorejuusto150g240kcal12g6g19.5g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g90g234kcal24.3g0g15.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2880g1629kcal82.4g132.6g76.8g42.6g
Valittu annoskoko1440g814kcal41.2g66.3g38.4g21.3g
Annoskoko puolitettuna720g407kcal20.6g33.2g19.2g10.7g
Arvot/100g100g57kcal2.9g4.6g2.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=243849