Valkokaalisalaatti

Pilko aineet ja sekoita.

Suihkuta oliiviöljy pääle viimeiseksi (10 painnallusta a 1 kcal)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Terhitytti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 479g133kcal5.7g19.5g1g10.1g
Kirsikkatomaatti, suomalainen192g38kcal1.2g7.3g0.6g2.7g
Kurkku, tuore160g16kcal1g2.7g0.2g1.1g
Päärynä kuorittu 447g194kcal1.4g35.8g0.4g17.4g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki160g128kcal20.8g3.2g3.2g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu Golden Star)1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2880g1053kcal60.2g137g14.6g62.6g
Valittu annoskoko1440g526kcal30.1g68.5g7.3g31.3g
Annoskoko puolitettuna720g263kcal15.1g34.3g3.7g15.7g
Arvot/100g100g37kcal2.1g4.8g0.5g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=84714