Paella

Ruokalusikallinen öljyä pasitamiseen.

Kypsennä suikaloitu sipuli ja pilkottu valkosipulit pannulla.

Lisää hernemaissipaprikat, ja paista ne kypsiksi.

Lisää keitettyä riisiä, mausta soijalla ja kurkumalla.

Kun pasitos on kuuma, lisää lopuksi katkaravut (Apetit suolaliemessä) ja simpukat(suolaliemessä).

Sopii sellaisenaan, myös kalan lisukkeena.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Auringonkukkaöljy (100g)17g149kcal0g0g16.9g0g
Sipuli (kuorittu)14g3.8kcal0.2g0.7g0g0.2g
Valkosipuli 12g13kcal0.9g1.9g0.1g0.2g
Riisi, keitetty, suolaa 169g232kcal4.1g51.1g0.5g1.6g
Hernemaissipaprika rainbow (Rainbow), annos 100g507g355kcal24.8g60.8g3.5g0g
Soijakastike 17g10kcal0.9g1.6g0g0g
Katkarapuja liemessä 170g (Pirkka)479g359kcal86.2g2.4g4.8g0g
Simpukkasäilyke, vedessä (Kela 1989), annos 100g225g219kcal43.9g0g4.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2880g2681kcal322g237g60.6g4g
Valittu annoskoko1440g1340kcal161g118.5g30.3g2g
Annoskoko puolitettuna720g670kcal80.5g59.3g15.2g1g
Arvot/100g100g93kcal11.2g8.2g2.1g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=171560