Feta-parsakaalipiiras

Sekoita 125 grammaan maitorahkaa pehmeä voi ja jauho-leivinjauheseos.

Vuoraa taikinalla n. 28 cm:n piirasvuoka.

Keitä parsakaalia vähässä vedessä 2-3 minuuttia, valuta ja jäähdytä.

Pilko parsakaalia tarvittaessa ja levitä pohjalle.

Lisää valutetut fetakuutiot.

Kaada muna-maitorahka-kermaseos päälle.

Paista uunin alimmalla tasolla 200 asteessa n. 35 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Saruska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, Valio, 0,3282g183kcal31g11.8g0.8g0g
Voi (perinteinen meijerivoi)141g1015kcal0.1g0.1g112.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 147g503kcal14.9g102.6g1.8g5.1g
Leivinjauhe 5.6g10kcal0.3g2.1g0g0g
Parsakaali, pakaste, Apetit226g47kcal7.4g4.3g0g5.6g
Salaattijuusto, kevyt (Pirkka), annos 200g226g417kcal49.6g4.5g22.6g0g
Kananmuna kuoreton 186g265kcal23.3g0.6g19.1g0g
Kuohukerma,valio,2dl226g767kcal4.5g6.8g78.9g0g
Oregano, kuivattu 2.3g6.9kcal0.2g0.5g0.2g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2880g6429kcal262.6g266.6g472.4g23.4g
Valittu annoskoko1440g3215kcal131.3g133.3g236.2g11.7g
Annoskoko puolitettuna720g1607kcal65.7g66.7g118.1g5.9g
Arvot/100g100g223kcal9.1g9.3g16.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=93245